עכשיו זה רק שנינו

אחרי

כל הבית כולל המדרגות מחופה בפרקט אלון מעושן שמתחבר נהדר עם צבעי הבית

עכשיו זה רק שנינו…

לפני שהגעתי – בית פרטי בן 35 שנה ,כל הילדים עזבו את הקן ובנו קן משלהם, אך בסוף השבוע ובחגים הבית מתמלא בנכדים ובני משפחה ואז יש שימוש בפינת האוכל הגדולה ובחדרי השינה שבקומה השניה. מטרת השיפוץ – להתאים את הבית לחיי הזוג, לחדש ולהתחדש ובעיקר לפנק לפנק…

לאחר מפגשי בית, מפגשי חוץ, הדמיות מחשב, התכתבויות בווצאפ, במיילים, שיחות בטלפון, מפגשים עם בעלי מקצוע רבים, הצעות מחיר ומפרטים שונים, יצאנו לדרך והפכנו את התוכניות למציאות.

בקומת הכניסה

 

  1. המטבח הישן הוחלף במטבח חדש ומודרני עם חלוקה חדשה, הגדלנו את שטח המטבח ע"י ביטול חדר שרות, והריסת קשת שחסמה והקטינה את המטבח, מכונת הכביסה השתלבה בשורת הארונות הגבוהים במטבח. החלון המרכזי במטבח הוגדל כדי שאור יום ונוף הגינה היפה יראה מתוך הבית.
  2. פרקט למינציה איכותי כולל מדרגות ומעקה החליף את הריצוף הישן. הפרקט נבחר בשל המראה החמים, והעלות הנמוכה יחסית לריצוף, והכי חשוב לא נראים עליו כל שערה ולכלוך .
  3. קיר הטלוויזיה שהיה עמוס בתמונות רמקולים…טופל וחודש. והחלון הפך לחלון ישיבה בעזרת ספסל מגבס שנוסף.

 הושקעה מחשבה במיקום ובסידור התמונות הרבות שיש לבני הזוג (הסבא צייר). הסידור החדש הדגיש את התמונות ונתן צבע לחלל.

  1. כל גופי התאורה בבית הוחלפו לתאורת לד (הטכנולוגיה התקדמה) ותוכנית החשמל כעת מותאמת לשנת 2018.
  1. שרותי האורחים חודשו לחלוטין: אסלה סמויה, ארון כיור, בחרנו באריחים גדולים, כדי להימנע מרובה בין האריחים.

6. הוחלפו מערכות שהתיישנו כמו: אינסטלציה, חלונות, דלתות פנים וחוץ, אזעקה ומערכות התקשורת.

  1. הבית נצבע בצבע בהיר ונעים, שהוא ניגוד לרצפת הפרקט החומה. וכדי לייצר עניין העמוד וקיר המרכזי נצבע בטיח אקרילי דמויי בטון.
  2. רהיטים חדשים נוספו: פינת אוכל במטבח, כסאות בר, שולחן נוסף לסלון, ושידה לטלוויזיה ממתכת בהזמנה ועיצוב אישי.

 

בקומה העליונה

 

9. חדר השינה לזוג הפך לסוויטה מפנקת עם חדר רחצה גדול ומודרני, ויתור על מרפסת שרות שלא הייתה בשימוש, איפשר לנו להגדיל משמעותית את חדר הרחצה שמכיל: מקלחון זוגי מרווח, ארון כיור גדול ומעוצב, מחמם מגבות…רק לפנק! צמוד לחדר השינה חדר פנוי הפך לחדר ארונות סופר מרווח והלובי ליד חדר השינה הפך לפינת טלוויזיה זוגית עם שתי כורסאות טלוויזיה נוחות.

10.כעת אפשר להתבגר בכייף ובנוחות (:

פרויקט כזה גדול לא היה מצליח ללא עבודתם המקצועית של קבלני השיפוץ, האחים לוי, שעבדו במהירות ביעילות ובמקצועיות רבה.

בזמן השיפוץ לא ניתן היה לגור בבית ובני הזוג עברו ליחידה נפרדת קטנה בסמוך לביתם.

 

התמונות צולמו ע"י: גיל דור

לפני

המבואה הישנה