גינדי בשוהם

אחרי

המראה הראשון שנכנסים לדירה

 

"סוף מעשה במחשבה תחילה"

 

דירת קבלן בת 5 חדרים בפרויקט החדש של גינדי בשוהם, הותאמה באופן אישי לזוג צעיר עם תכניות לעתיד.

האתגר – להפוך את  כל הפונקציות השימושיות: סלון, פינת אוכל לאורחים, פינת קריאה, ומטבח למרווחים ונעימים.(דירה ממוצעת בגודלה).

  1. התחלנו – (ראה תכנית קבלן). זוג צעיר+ כלב + ילד בדרך + רצון למשפחה גדולה.

 

  1. החלטנו על תכנית גמישה:  לטובת העתיד הקרוב– (ראה תכנית מצב חדש) לוותר על חדר ולהגדיל משמעותית את הסלון ופינת האוכל שזה החלל הציבורי שבו נמצאים רב הזמן .

לעתיד הרחוק – (ראה תכנית עתיד רחוק). כשתגדל המשפחה נחזיר את החדר שנלקח ע"י בנית קיר גבס ודלת. לכן תכננו בהתאם את נקודות החשמל והמיזוג כך שבבוא העת העלויות תהיינה מעטות  והשיפוץ יהיה מהיר.

 

  1. לקבלן הוגשו תכניות מותאמות לתכנית מצב חדש. בחרנו ביחד מתוך הספקים שהקבלן נתן מטבח, ריצוף קרמיקה וכו'..

ולאחר קבלת הדירה הושלמה באופן פרטי עבודת העיצוב: נישות הגבס ניבנו, צבענו בצביעה אומנותית חלק מהקירות. נקנו רהיטים חדשים, גופי תאורה לכל הבית וחפצי נוי .

 

  1. סגנון הדירה שנבחר ע" הזוג הוא וינטג' עדין, נעים וביתי. מניפת הצבעים  שאליה נצמדנו היא צבעים פסטלים וחומרים טבעים של עץ בטון ועבודות יד. זה הקו שהוביל אותנו בבחירת המטבח, חדרי הרחצה, הרהיטים וחפצי הנוי שממלאים את הבית.

חשוב לי להכיר את טעמו האישי של כל לקוח ולעזור לו לממש זאת בביתו, העיצוב צריך לשקף את ה DNA של הלקוחות ולא של המעצב.

 

במהלך השנתיים שהדירה נבנתה  נולד הילד הראשון וההדמיות שבמחשב הפכו למציאות.